Stamcellebehandling av Artrose

 

Stamceller vs. Artrose

Skrevet av Dr. Thabit Numan.

03.07.2019

Over 50% av den norske befolkningen sliter med artrose! Imidlertid så er det mange som fortsatt ikke vet hva artrose, og symptomene som kommer følger med.


Artrose er et annet navn for slitasje. Det er en lidelse som rammer brusken i ledd. Brusk er det glatte laget i ledd som tillater ben å gli mot hverandre uten friksjon.

Brusken er skades over tid

Brusken er som leddenes smøring - Akkurat som oljen i et maskineri, Når knærne blir knirkete og vonde med alderen skyldes det at nedslitt brusk - bindevevet som hjelper leddene til å bevege seg jevnt - ikke regenereres.

Artrose kan oppstå i alle ledd, men forekommer vanligvis i knærne, hoftene, skuldrene og hendene.

Bruk dine egne stamceller i målrettet medisinsk behandling. Studier, og praksis viser at hele 8 av 10 pasienter som får stamcellebehandling opplever en reduksjon av smerte i det berørte ledd.

Stamcellebehandling stimulerer til gunstige groforhold slik at skaden har riktige forutsetninger for å heles.

Ved å injisere dine egne stamceller i det syke leddet tilfører vi celler som demperbetennelsen og reparerer skaddet vev. Dette bidrar til at smerten og hevelsen kan bli betydelig mindre, til og med fraværende.

Resultatet er forbedring av slitasjen, smerter og stivhet som avtar, samt evne til å utføre aktiviteter som tidligere var for smertefulle. Ta kontakt med oss for en samtale med en av våre leger.


Ta en titt innom hjemmesiden vår: www.stamcellehuset.no - her kan du bestille time, og lære mer om stamcellebehandling av artrose.

legeforeningAsklepios-logo.jpg
Signatur Anmar.png
 

https://www.stamcellehuset.no

https://www.stamcellehuset.no/artrose

https://www.stamcellehuset.no/stamcelleterapi

Numan Thabit